Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda nazik bir emniyet özelliğidir ve yangın veya özge evgin durumlarda binada bulunanların emniyetli ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını yağdırmak muhtevain mutasavvertır. Yangın merdivenleri ekseri çelik veya sert kabil malzemelerden strüktürlmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kırmızıüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Tamlanan merdivenler genel anlamda mimarinın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri aksi bir hadise çabucak bina kucakinden basit ve güvenli kaçışın sağlanması muhtevain binalırlar. Kanuni olarak da her bünyeda bulunması zorunludur.

Yangın simultane insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi yürekin yangın kapısı son mertebe eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanların emin ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi katkısızlanır. Meydana getirilen tetkikat, yangın çıbanlangıcından itibaren sabık 3 dakikalık süre zarfında hadise yerinin dumanla dolduğu sınırlıtir. Yine sadece 6 dakikalık endamsız bir sürede havaın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçeklesevinçli yangın olumsuzluklarıyla strüktürların bâtınindeki merdivenler kullanılamaz bir hal allıkır. Böylelikle gestaltlardan çıkış imkânsız olabilir. En eksiksiz dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Gönül kaybının en aza indirilmesi evet da baştan sona engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Dizayn olarak farklılık göstermekle müşterek partner özellikleri, dayanıklı ve berk yapıda olmalarıdır. Standart iç baplara nispeten farklı bir kullanım ve özellikler çitndıran yangın merdiveni kapısı ve modelleri;

Mafevkda alan düzlük kriterlerin hepsini sağlayan binalar zaruri olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapları, yangın emniyetliği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı kullanımı ile müteallik sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Ekseriyetle maden veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu tertibat yardımıyla kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım Yangın kapısı istanbul ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Report this wiki page